Večery pro páry (on-line) „Blíž k sobě“

Posun k sobě, znamená i posun k tomu druhému. Ostatně i vztah k dětem, k rodičům, ke komunitě, k penězům, k přírodě, k planetě, k Bohu… se neustále mění. A my ty změny můžeme vnímat jako výzvy, jako cestu k sobě navzájem. Pojďme spolu hledat cestu blíž k sobě. Více o nás v textu zde.

Jinak zde je záznam z webináře tom, kdo jsme a kam jdeme, konstelační cvičení a povídání o manželství. Co nás inspiruje, jak přežít tuto covidovou dobu a projektu „Blíž k sobě“.

„BLÍŽ K SOBĚ“ – série 5ti tematických večerů pro max. 10 párů (živě on-line)

Vždy v pondělí 18:00 – 20:30 hodin jednou za 14 dní = 10 týdnů sdílení, tipů, s využitím skupinové moudrosti, práce v malých skupinkách i otevřeném velkém kruhu. Seznámíme se, probereme téma, zvědomíme si, jak to mám já, jak my a necháme se inspirovat pro dalších 14 dní, než se potkáme znovu. Během večera budeme odpovídat na Vaše dotazy, budeme Vás inspirovat a nabízet nové pohledy skrze cvičení i drobné vhledy.

Skupina bude polootevřená, tzn. hlásit se můžete na jednotlivé večery (cena: 690,-/pár) nebo si zaplatit všech 5 večerů za sníženou cenu, čímž si zajistíme místo ve skupině a zároveň program bude pro Vás tvořit smysluplný celek (2950,- Kč/pár á 590,- Kč za večer).

Preferujeme stálou skupinu!!! Těšíme se na prvních 10 párů.

!! ZAČÍNÁME NA PODZIM 2021!!

Co získáte, když s námi chvíli půjdete?

Více lásky, klidu, soucitu a harmonie do Vašeho vztahu možná ve všech rovinách

Větší porozumění sobě i druhému

Pochopení principů, které Vám pomohou se přenést přes překážky

Řada praktických tipů a cvičení, které můžete okamžitě použít

Klidnější mysl, větší flow i cestu k ujasnění si nevyřčených otázek v páru, rodině

Pracovní listy (nejdůležitější teze, inspirace, cvičení i tipy na literaturu)

Pondělí září 2021, 18:00-20:30 hod.

Komunikace a řešení konfliktu v páru

Cena: 590,- Kč pro pár (při platbě do 19.4.2021)

Cena: 690,- Kč pro pár (platba pozdější)

2. pondělí 2021, 18:00-20:30 hod.

Co je „naše společné“ a co je „moje vlastní“?

Cena: 690,- Kč pro pár

3. pondělí 2021

Kdo jsem já/kdo my, a kam jdeme: rodina, komunita, spiritualita a vize páru.

Cena: 690,- Kč pro pár

PŘIHLÁŠENÍ: přes kontaktní formulář dole na stránce nebo mail: hanajansova@gmail.com, „Blíž k sobě“

  • DALŠÍ TÉMATA (vždy dvě témata spojíme do jednoho večera)
  • Psychologie muže a ženy – rozdíly mezi mužem a ženou, očekávání a jejich naplnění, temperamentové rysy, povahové vlastnosti. Mužský a ženský princip. Období známosti, konfrontační fáze, fáze různých úmluv a posunů (hypotéka, auto, dům, pozemek, děti, svazek, statek nebo život ve městě), zevšednění vztahu a jak dál. Inspirace. Péče o zdraví. Zdravá strava, pohyb, odpočinek, práce s Duší. Intimita a péče o ni. Jazyk lásky mého partnera. Hranice. Moje a Tvoje role (právník versus zpěvačka, truhlář versus psychoterapeutka), jde to skloubit? Kdo jsem já, kdo jsme my?
  • Komunikace – partnerská komunikace, čas ke sdílení, aktivní naslouchání, chyby v komunikaci, nejčastější konflikty v partnerství, nedorozumění – chyby v komunikaci. Umění odpouštět, pouštět. Partnerská krize. Nevěra jako rozkol či nový začátek.
  • Odkud kráčím: vztahy s rodiči, vztah k předkům, osobní dary i zátěže. Kdo teď jsem (vztahy s přáteli, komunitami). Vědomí přechod do kmenové Duše. Vztahy s dětmi. Výchova, očekávání. Jakou chci matku/otce pro své děti? Jak to mění pohled na partnerství? Kdo je větší/menší v rodině?
  • Duchovní život partnerů, společná modlitba/meditace. Jak lze prožívat jednotu v duchovním životě. Duchovní rozvoj dětí, vnímání cykličnosti, ročních období v návaznosti na svátky, tradice. Jsem součástí nějaké širší komunity? Kam směřuji, kam společně jdeme (společné vize). Versus vize rodiny. Jeden stagnuje a druhý nastoupil cestu osobního rozvoje. Jdeme stále spolu? Nebo nás to ohrožuje a rozděluje. Vztah k přírodě, ke světu, k bohu. Kam mne má cesta k objevení vlastní spirituality zavedla? (i fyzicky, z města do přírody, z nemoci do zdraví či naopak?).
  • Finance, finanční přesvědčení. Co je pro jednoho dost, pro druhého je málo. Pravidelné výdaje/příjmy. Osobní peníze/společné peníze. Náš životní standard. Jak nakládáme s penězi. Co dáváme světu z toho „našeho“. Co si necháváme jen pro sebe. Jak souvisí peníze s láskou? Jak souvisí naše finanční přesvědčení s tím, jak prožíváme hojnost. Je mi dovoleno si „užívat“? Hospodaření, chod domácnosti. Praktické věci okolo společného soužití.
  • Náš společný čas versus čas mimo domov: Co je pro mne dovolená? Co je mi dovoleno? Jak se chci angažovat mimo domov (zaměstnání, politika, profesní růst, studium), aneb fyzická přítomnost s rodinou. Práce versus rodina. Práce je mi vším a co na to můj partner? Time management. Atd.
  • Manželský slib – co si slibujeme, co si chceme slíbit. A jde to vůbec si něco slíbit na celý život? Jak to dobře vnímat a chápat. Obnova manželského slibu – rituál Nově spolu. Proč, kdy, s kým.

Hanko, Petře, díky za Vaše vedení, postřehy a velkou inspiraci. Během jednoho večera jsem pochopil, uviděl a doma se to pak o hodně zlepšilo. Posunulo nás to k sobě, i když to ze začátku vypadalo, že nenajdeme společnou řeč. Ticho se proměnilo ve sdílení, které někam vede… I vše slyšet vlastně pomohlo. Díky za otevřenost. (off-line večer na téma partnerství – konstelační práce, Honza a Klára)

CENA: 690,- Kč pár při platbě za jednotlivý večer

CENA při koupi balíčku pěti večerů: 2950 Kč pro pár (590,- Kč za jeden večer)

Pokud cítíte volání, zveme Vás do Vaší skupiny. Není lepší čas, než je TEĎ. Přihlašte se – těšíme se na Vás!

Možnost koupit sérii 5tivečerů „Blíž k sobě“ max. do 30.8.2021